Lelaki rumit?? ketahui 10 perkara nih


 
1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya. Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong. (hehehe..isteri ttp kene layan suami dgn baik tau!)

2. Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya. Jika tidak, dia kata kamu kekampungan. ("syg..mekasih cantik2 utk abg", kata En. Hubby)

3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala. Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi. (hehehe~ cian En. Hubby kene angguk je isteri die byk ckp :P)

4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka. Jika dia yang lebih pintar, dia terasa dirinya hebat. (baik berpada-pada)

5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian. Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu. (InsyaAllah kami kekal hingga ke ujung nyawa)

6. Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan. Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya. (kene bgtau..kalo tak serabut otak nih)


7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh. Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat. (Ms. Izyan cerewet mkn!!)

8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai. Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa. (iye ke..?)

9. Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam. Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati. (ishk2...~)

10. Jika kamu mengirimkan ini pada mereka yg bernama lelaki, mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar.. (ye keeeeeeeeee..????)

*just nk kongsi*
*credit: http://selangor2u.com/*
 *gha: tag kamu nnt Ms. Izyan wt eh..? :D*

Category: 3 cambest

3 cambest:

Lil^GriZzLe said...

tips yg amat berguna untuk saya ;)

ps: sudah tukar link blog, fyi.

mr.eim said...

:)

- Ms. Izyan - said...

gha: tuka link ke..?~

Post a Comment