~Funny Cat~

best! best! lega dah lepas present PSm 2, alhamdulillah, diz time dapat penilai yg baik dan memahami pe sbnarnye sistem yg aku bangunkan :) Alhamdulillah jugak setelah beliau kata, report PSM pon ok, n takde ape yg perlu diperbetulkan :) but, tonite still kene wat keje lg..esok de presentation learning portfolio..tak wat satu hape pon lg..ishk2...study lg..
ni le cabaran2 teakhir bergelar pelajar Sarjana Muda Sains (Sains Komputer) di Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat, UTM Skudai. Alhamdulillah..dah nak abis jugak... ;)

takpe..lupekan kejap pasal keje..ceh, padahal berlambak2 :P kite rehat n gelak2 ngn telatah kucing2 yg comey nie :)



eh? wat pe tu?? hehehe...malu plak bile terperasan :P


uit, garangnye??


pelakon terbaik kategori ahli sihir. hehehe :)


ahh~ wanginye bau..terpesona smpai pengsan~~


aku nak!!!!!!!!!!

yeah!!

tempat yg paling sesuai utk dinner mlm nih

eh! sesat plak..hahaha..takpe..cube tgk budak tu..ciannye nak salam tak dapat2.....

*sumber: tak ingat..lame dah...
Category: 2 cambest

2 cambest:

Cik Angah said...

hahaha..lawak lah pic2 kuceng 2..hehe..comel pun ye gak..

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat Cik Angah: hehehe~ mmg cumey pon :)

Post a Comment