kenangan terindah


tak bis2 pasal kenangan kat UTM kan..? hehehe...UTM tetap terpahat kat ati Ms.Izyan nie..5 tahun abiskan masa kat UTM nih, sama ada UTMKL ataupon UTMJB...

even YURAN DIE MAHAL!!!! PAK GUARD RAJIN MENYAMAN... WIFI kat KOLEJ 9 CAM HAMPEH, tahan je ler~~


Thanks wat kawan2 blogger yg bg pendapat pasal nak smbung phD ke tak..Ms.Izyan rase tak lagi kowt....coz rupenye Ms.Izyan terikat ngan Kementerian Pengajian Tinggi untuk jadi tenaga pengajar politeknik..ingatkan leh wat tunda o pape..tp takle..kelmarin call kene MARAH~~~ waaaaa~~ sedey plak...


Ms.Izyan dapat biasiswa Skim Latihan Tenaga Pengajar Poli [permohonan dibuka tiap2 bulan6, try le apply]. saje je mohon sbb mmg ingat tanak smbung blaja n malas nak amik ptptn..n Alhamdulillah dapat. tp sbbkan tu..takle la smbung phD wat mase nie..

ingat kalo rajin nak wat PJJ la...ok ke ek..??

takpe, pasnie..Ms.Izyan cuba untuk jadi lecturer yg terbaik, walaupon nnt kene buli. waaaaa~
Ms.Izyan nie kecik je orgnye..sbb tu femes ngn panggilan -KecHik- since skola lagi.. ntah2 student lg besar lg cikgu die. KONFEM!!!! huhuhuhuhuhu~


malam nie, wat kali terakhirnya, mbe2 direct entri mase UTMKL dulu wat gath ramai2, b4 masing2 wat haluan sendiri. sob..sob...sedeynye...pasnie..masuk dah alam pekerjaan..InsyaAllah..

dikesempatan nie, Ms.Izyan nak mintak maap banyak2 pada mbe2 yg penah tersinggung atau rase marah atas perbuatan Ms.Izyan yg mungkin tak disengajakan atau dibuat tanpa sedar..Ms.Izyan merupakan manusia yang tak sempurna..

Tp Ms.Izyan AMAT MARAH n KECEWA pada org yg SUKE SGT BAWAK MULUT yang bukan2 pasal Ms.Izyan.. even aritu cam gado ngn kawan baik sendiri..angkara MULUT SAPE2 NTAH yg MEMFITNAH Ms.Izyan tak tentu pasal..TAK TAU LA PE MOTIF DIE...


ikutkan ati..MEMANG KECEWA, kawan baik percaya org len dr kawan sendiri..tp ape leh wat..bende dah jadi. HOPE ORG YG JAHAT ITU SERONOK!! tp..alhamdulillah, kekusutan dah dirungkai b4 amik final exam aritu...

Ms.Izyan tak berdendam pon..anggap tu sume lumrah ORG FEMES :P hahahaaha~ takla..bia je la..dugaan Allah nak uji, kan..? esok2 kalo die yg kene, baru la die nak beringat...

Wat kawan2 sume, slamat menempuhi alam yg baru. yg nak kawen, jgn lupe jemput. yg dah nak keje, jgn lupe blanje time dapat gaji. Hehehehehe~

K, Daaaaaaaaaaaaaaaa~~~


13 cambest:

paan said...

amik degree sains komputer ke ??

DilOt said...

mmg pon..kalo nak smbg master or phd..better dr ati kite sndri..jangan ikut2 org sgt..membe smbg kite nak smbg..sbb nnt dh separuh sem kalo tetibe rase susah..kite leh trus rase down abes...

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat paan:
aah, nape ek..? nmpak cam org tak amik sains komp ek..? hehehe~

wat Dilot:
betul tu...takut gak tak larat nak amik...kan susah..lame gak dok pk...
nway, thanks :)

aku hUnNy (^_~) said...

nt jdi lec yg d buli lak..cz kechik..huu..

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat aku hUnNy (^_~):
memang pon..takut~~~ hehehehehe~
leh pakai kuasa veto tak?
'awak kaco sy, sy failed kan awak!'
hahahahaha~

Kipas said...

PJJ per erk?? perkahwinan jarak jauh ker??

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat Kipas:
erk? ek ele~ PENGAJIAN JARAK JAUH ler~~

NoRT said...

PJJ pon ok pe....

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat NoRT
hm..wat PJJ la kan..? lg ok kot rasenye, leh dekat ngn famili.. thanks bg pendapat :)

CaPiQa said...

ms.izyan.. mmg ramai 'org jahat'. bukan dlm k9 or utm jek. lalala~~~

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat CaPiQa:
tue la...sedey tau..last2 sem jadi gini...
nway, next week i bg gmba ek.?

BuahKranjiDalamPerahu said...

wow jadi tenaga pengajar...kau ibarat lilin..memberi cahaya menerangi alam semesta..

Lil^GriZzLe A said...

yeah..utm kenangan terindah..macam2 ada..macam2 jadik..sedey la wehhh! uwaaaaaaaaaaa! :(

Post a Comment