mak oi~

nape nih??!!!
ishk2...gile ke hape lembu nih! :P



tgk nie wat aku tergelak sendiri. ilang kekecewaan kene kondem mase present psm2 td..
ishk2..geram aku ngn satu lect tu, dah PM kan....

hm..aku bukannye tak bg summary sistem aku, tp die yg tanak bace. patutnye 10 minit td leh la aku demo fuction2 yg ade dlm sistem eku tuh. nie tak...dok sibuk2 tanye...

  • ape tu SedarKIT?
  • ape yg sedar nye??
  • camne nak sedarnye??
  • ape nak wat org sedar???
dah aku tulis kat summary tu, kat sistem pon tulis terang2 lagi cakap.....
SedarKIT: Portal Kesedaran Keselamatan IT.

de maklumat lg tulis summary SedarKIT tu...portal yg dibangunkan utk menyampaikan maklumat keselamatan IT pada pengguna. soh pengguna sedar sket~~~~ camne nak gune IT dgn cara yg betulll...
maklumat2 yg diampaikan dlm bentuk artikel, tutorial sbgai isi pengajaran, de ruang forum utk diskusi n de muat turun fail utk pengguna nak software pape...

hish~ payah tol nak phm..alih2 dok tnye soalan yg same. bacelah dulu summary sy tu...

cam geram lg plak...budak cina die lyn cukOoOoOoOp baik..bg 20 min present, kusyuk plak tu, b4 n after aku chinese guy...camtu ke lyn bangsa sendiri..?? time aku..'ok, bg 10 minit..ok, lg 2 minit...' cmne aku nak terangkan sume modul aku kalo PM sorg tu sibuk nak tanye sedar tu ape..hish~ tak paham aku!!!

sbenanye td aku present utk select 5 da best among 14 org yg dipilih oleh penyelia masing2 untuk wakil jabatan lawan ngn jabatan lain..demo sebenanye mgu depan, 9hb...nak ngadu kat penyelia plak, 8hb baruUUuUUuuu~ die balik..geram sgt...tau la td nak select da best, n rata2 yg 14 org td kebanyakannye chinese, pompuan plak aku n aishah je...

tp..jgn ar diskriminasi..tak suke ar...tak tgk pape lg..dah kondem lebih2..mmg ar chinese guy tu wat hebat gile..tp kene la tau..die sistem ape, n aku sistem ape..kalo nak nilai pon..ikut la kategori, ikut tajuk...ni tak..men hentam org je..lyn chinese baik plak, bile tang bangsa sendirik cm wat endah tak endah je....

hm..kesimpulannye..len kali bace dulu summary org bg tu...nak kate report tak bg, dah print 3 salinan dah. soh wat summary, bg dah td jugak. wat abis duit je kalo tak bace............

nasib bek la kuiz td leh jawab. berkeja2 aku nak lari dr present ke kelas amik kuiz, patutnye amik kol3.30, tp dianjakkan waktu kuiz tu, thnx puan razana :)

ntahle..mngu depan nak kene present balik..kalo kene hentam gak...biar je la.....
*sigh*

memang le sistem aku tak sehebat budak2 cine tu..tp jgn ar kondem lebih2, tambah2 yg takde kene mengene..ingat saje2 je ke amik tajuk tu..tajuk dari PROF. DR MOHD AIZAINI MAAROF ye, ex-timbalan dekan akademik fakulti sains komputer dan sistem maklumat, aka penyelia kepada cik INTAN IZYAN ROSLAN.

[print screen sket2 SedarKIT]

takpe2..aku nagdu kat die lepas die balik 8hb nnt...huhuhuhu~ penyelia aku cakap ok je, die yg lebiy2..yg tersangat geram sbb komen tajuk die...huhuhuhu~ takde idea le tu nak kondem org............................


*credit to mr. eims yg banyak membantu..to ct yg tolong bg cadangan pembaikan :)

8 cambest:

Lil^GriZzLe A said...

PM mana tu? dia x cukup sekolah kut..lu anta je dia ngaji pondok smula..pasni kompem dia layan Melayu pulak. ni la org kita, cool x tentu pasal. terlebey suda! :P

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat: Lil^GriZzLe A

PM Marina kowt name die...
b4 nie de dah org kene ngn die mase psm 1..skg turn aku plak. sedey babe~~ :( ishk2..

kEy said...

hahahahaah~ smpi nangis pmpn tu!!

Kipas said...

hamboi... nie betol geram nie... huhu... doakan kipas erk?? jumaat mggu depan present... huhu...

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat kEy: mmg sedey woOooOo~

wat Kipas: wat present elok2, jgn melawan lect lg ek?? :)

Kipas said...

oit... klu x lawancm ner nak menang?? lalala~

MaDihays{Ida} said...

org camtu leh masuk kategori bodo x leh diajar, bagi kawan ngan lebu kat atas tu ajer.

hehe, salam perkenalan.

- iNtaN @ kEcHik - said...

wat Kipas: nak kalah ke nak fail???

wat MaDihays{Ida}: alam perkenalan :)
sokong MaDihays{Ida}, ade jugak kene mengene lembu ngn entri ini. hehehehe~

Post a Comment